Mäklarinformation Brf Lord Lambourne

Uppgifterna uppdaterades senast 2022-03-30.

Generella uppgifter

Kontakt för mäklarbild: Kontakta HSB (styrelseservice.stockholm@hsb.se). De kommer att fråga om ett påskrivet förmedlingsuppdrag så se till att ha det tillgängligt.

Ansökan för in- och utträde: styrelsen@lordlambourne.se. Kreditupplysning tas i samband med ansökan för inträde.

Kontaktperson för spekulanter: styrelsen@lordlambourne.se

Organisationsnummer: 769629-5612

Föreningen

Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1 och 3 samt Tollarevägen 53, 55 och 57. Byggnadsår är 2017.

Fastigheterna Tegeltrappan och Ateljén ligger i suterräng med 9 våningar och fastigheten Pergolan med 4 våningar. Föreningen innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Husen har alltid tillhört föreningen och föreningen äger marken.

Uppvärmning: Bergvärme

Husen

Totalt antal lägenheter i föreningen: 73
Antal bostadsrätter: 73
Antal hyresrätter: 0
Antal gemensamhetslokaler: 1 lägenhet + 1 bastu & 1 relax
Antal gemensamma uteplatser: 3 takterrasser + 1 innergård
Uteplatser: Ej upplåtna med bostadsrätt 

Fiber och tv

Kollektivt avtal för hela Tollare med tele2, bredband 1000/1000 mbit och basutbud för TV. Kostnad: 160kr/mån debiteras på avgiftsavin.

  Vad ingår i avgiften

  Varmvatten och värme ingår i månadsavgiften. El ingår inte. (Kollektivt elavtal genom Boo-portföljen, bundet 2 år från januari 2024 på 0,78kr/kHw.)

  Gemensamma lokaler

  Gemensamhetslokal:
  Fantastisk gemensamhetslokal kan hyras för kalas/fest eller övernattning 400 kr/dygn. Lokalen på 53 kvm är belägen på bottenplan i Ateljén och har bl a bäddsoffa, säng och fullt utrustat kök. 

  Bastu/relax:

  Underbar relax (bastu, dusch och omklädningsrum) i Tegeltrappan plan 2 om ca 53 kvm och kan hyras för 50 kr/tillfälle. 

  Takterasser:
  Det finns tre takterrasser varav en utrustad med gasolgrill. På terrasserna finns gemensamma odlingar där det bland annat finns vindruvor, äpplen och smultron. En trevlig trädgårdsgrupp hjälper en trädgårdsmästare med planering och utförande.

  Innergård:
  Är utrustad med sittgrupper, vindskyddad sandlåda för barnen och en kolgrill. Här finns även en gemensam förvaringslåda för uteleksaker. 

  Cykelrum:
  Finns i Tegeltrappan och Ateljén.

  Barnvagnsrum:
  Rullstolsrum/barnvagnsrum finns i samtliga byggnader.

  Soprum:
  Finns två soprum på Tollarevägen 53 och Tollareslingan 3. Här finns även källsortering av papper, plast, metall, glas, batterier och ljuskällor. 

  Parkering:
  Det finns 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Laddplatser för elbil finns. Det finns en intern kö för parkering.  

  Juridisk person som köpare i föreningen:
  Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta, men styrelsen får neka juridiska personer utan grund. Vi gör alltid en kreditupplysning på köparen och grundar vårt beslut på den.

  Delat ägande och minsta ägarandel:
  För makar, registrerade partners och sambos tillåter föreningen delat ägande oavsett ägarandel. Gäller det delat ägande med förälder/barn, vänner eller juridisk person får styrelsen ta ställning till detta.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi: Föreningen följer ekonomisk plan vad gäller förvaltning. 

  Ekonomisk förvaltare: HSB

  Pantförtecknare: HSB

  Energideklaration: Finns sedan oktober 2020.

  Bostadsrättstillägg: Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa och försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg.

  Avgifter

  Överlåtelseavgift:
  Betalas av köparen och är 2,5 % av gällande prisbasbelopp (f.n. 1 183 kr). Kontakta ekonomisk förvaltare HSB vid eventuella frågor.

  Pantsättningsavgift: 1 % av gällande prisbasbelopp (f.n. 473 kr).

  Senast uppdaterad 2024-01-15.
  Besöksräknare

  15 567 besökare sedan 2021-05-15